28e RPC Miniveldtoernooi

Gepubliceerd: 18 april 2018

Beste RPC vrienden,

Na jaren van daverend succes vindt op zaterdag 16 juni a.s. de 28e editie van het RPC Miniveldtoernooi plaats! Let op; het is voor het eerst niet op 1e Pinksterdag!

Overdag wordt er een toernooi gespeeld waarbij teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen. Vervolgens zal er voor alle deelnemers een maaltijd worden geserveerd, waarna de feestavond met artiest en dj volgt.

 

Aanmelden doe je door tijdig een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarin je de teamnaam en gegevens van de contactpersoon vermeldt. Vermeld hierbij ook of het een heren- of damesteam betreft.

Let op: de inschrijving sluit 1 mei

Inschrijfgeld: €130,-

Na je inschrijving ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Het inschrijfgeld dient uiterlijk 1 mei in ons bezit te zijn. Indien het geld dan nog niet is overgemaakt, kan je team helaas niet deelnemen aan het toernooi.

Voor de duidelijkheid: er zal enkel één heren- en één damescategorie samengesteld worden (dus geen onderscheid tussen prestatie en recreatie). Er is slechts plaats voor 30 herenteams en 10 damesteams, dus meld je snel aan. Vol is vol!

We gaan er dit jaar weer alles aan doen om het voetbalseizoen zo sportief, gezellig en feestelijk mogelijk af te sluiten, wat samen met jullie zeker moet lukken!

Voor alle nieuwtjes, interviews, discussies, foto’s en nog veel meer omtrent het toernooi kun je ons volgen via Facebook RPC Miniveldtoernooi.

 

Met sportieve groet,

De Minicie