Goeran van den Heuvel trainer RPC1

Gepubliceerd: 28 januari 2018

Na enkele hele goede en positieve gesprekken hebben RPC en Goeran van den Heuvel een akkoord bereikt over een dienstverband als hoofdtrainer met ingang van het seizoen 2018 – 2019.

Direct nadat bekend werd dat Goeran bij ODC ging vertrekken zijn RPC en Goeran nog voor de jaarwisseling met elkaar in gesprek gegaan.

De ambities en ideeën die RPC voor ogen had kwamen al direct haast naadloos overeen met hetgeen Goeran als trainer voor ogen had. Dat aangevuld met het uitgebreide en indrukwekkende CV van Goeran (met onder andere clubs als DBS, Geldrop, vv Gestel, Rood Wit Veldhoven, ODC en zijn dienstverband bij de KNVB) maakte het eigenlijk al direct duidelijk dat beide partijen met een goed gevoel het tweede gesprek in gingen.

Daarom zijn het bestuur en de selectie van RPC heel blij met het bereikte akkoord. We gaan met veel goede moed de tweede seizoenshelft gewoon met de huidige trainer, Niels Seuntjens, afmaken en Goeran gaat zijn klus bij ODC ook tot het eind toe afmaken, waarna bij aanvang van het seizoen iedereen klaar is voor een nieuwe uitdaging.