Overschrijven

Download overschrijvingsformulier

OVERSCHRIJVEN VAN EEN ANDERE VERENIGING NAAR RPC

De KNVB controleert of je het afgelopen jaar lid bent geweest van een andere vereniging en toen bindende wedstrijden hebt gespeeld. Is dat niet het geval, dan ben je speelgerechtigd. Is dat wel het geval, of je bent op dat moment (of de afgelopen 3 jaar) lid van een andere vereniging (geweest), dan moet je 'overschrijving' aanvragen. Wil je dit in de loop van het seizoen doen, dan controleert de KNVB of je in de afgelopen 3 jaar bindende wedstrijden hebt gespeeld voor een andere vereniging.
Wanneer dat het geval is, dan kan de overschrijving alleen met ingang van het nieuwe seizoen worden verleend en ben je per 1 augustus speelgerechtigd voor RPC.

Alleen als er bijzondere omstandigheden zijn (b.v. verhuizing over meer dan 30 km), dan kan de KNVB wel instemmen met tussentijdse overschrijving. Hierbij wordt nog een verschil gemaakt tussen degenen die in 'prestatieklassen' voetballen (categorie A) en degenen die in 'recreatieklassen' (Categorie B) voetballen. Informatie hierover is te verkrijgen bij de ledenadministratie.

 

OVERSCHRIJVEN TOT UITERLIJK 15 JUNI

Wil je je voor het nieuwe seizoen laten overschrijven naar RPC dan moet de aanvraag uiterlijk 15 juni bij de KNVB binnen zijn. RPC zorgt daar voor. Je moet dan wel tijdig de daarvoor noodzakelijke dingen regelen.

Om de overschrijvingsformulieren tijdig naar de KNVB te kunnen sturen, moeten deze formulieren op 12 juni vóór 17.00 uur bij de ledenadministrateur aanwezig zijn.  Je moet dan naast het aanmeldingsformulier, een overschrijvingsformulier, spelerspas en de KNVB-ledenmutatiekaart (LMK) inleveren bij de ledenadministrator van RPC.
Het overschrijvingsformulier (verkrijgbaar bij RPC) moet je laten ondertekenen door het bestuur van de vorige vereniging.
De LMK moeten ze je daarna automatisch bijgeven inclusief de spelerspas (secretaris, penningmeester of ledenadministratie).  Zij zijn verplicht dit af te geven, tenzij je niet aan de contributie verplichtingen hebt voldaan.

 

OVERSCHRIJVEN NA 15 JUNI

Als je je wil overschrijven na 15 juni, dan kun je dat alleen doen door contact op te nemen met de secretaris van RPC, Guus Couwelaers, 040-2125582 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.