Welkom op geheel nieuwe RPC website

Gepubliceerd: 11 juli 2013

 

Hartelijk welkom op de gloednieuwe website www.RPCEindhoven.nl !!!

 

Per 14 juli 2013 zijn we over gegaan naar de derde website van RPC ooit. Hier hebben we met het Webteam lang aan gewerkt, met name intensief in de eerste helft van 2013.

De verenigingswebsite is voor RPC inmiddels een cruciaal onderdeel geworden van het functioneren van de vereniging. Nieuwe leden melden zich aan via de site, het wedstrijdprogramma en -uitslagen, het belangrijkste nieuws, en het verenigingsblad wordt verspreid via de site, sponsoren presenteren zich voor een belangrijk deel via de site, enzovoorts enzovoorts.

 

Oude website

In 1998(!) is RPC als een van de eerste (amateur-)clubs in Nederland gestart met een eigen website.

Eind 2006 is de tweede en vorige website live gegaan. Deze laatste was zodanig verouderd dat het risico op 'uit de lucht zijn' te groot werd, hetgeen ook een paar keer is voorgekomen.

Een nieuwe website brengt ook kansen met zich mee. We hebben geprobeerd zo goed mogelijk in te spelen en te zijn voorbereid op gebruikerswensen, en technische / sociale ontwikkelingen. Denk hierbij aan communicatie met het KNVB leden- en competitie (IT-) systeem, sociale media, en bijvoorbeeld het gebruik van mobiel internet (smart phones, tablets etc.).

 

De nieuwe website is daarmee helemaal klaar voor interactie met allerlei gebruikers, en kan weer een tijdje mee. Leuke nieuwe onderdelen zijn bijvoorbeeld:

  • Aparte teampagina's met o.a. programma, uitslagen, stand, teamleden
  • Foto slider
  • Weergave voor smart phone en tablet
  • Social media buttons en feed

Hierbij zijn er nog veel nieuwe functionaliteiten die nog niet zijn geactiveerd. En verder wordt het nieuwe systeem achter de website regelmatig aangepast aan nieuwe ontwikkelingen op het web.

 

Gevraagd: jouw mening

Hoewel we al heel tevreden zijn met het resultaat, is de site niet 'klaar'. Diverse zaken zullen nog veranderen, worden toegevoegd, en verbeterd. Om steeds maximaal aan te kunnen sluiten bij de wensen van de gebruikers, vragen wij als Webteam jouw mening over de nieuwe site, bijvoorbeeld vragen of verbeter suggesties. Ook een eenvoudig oordeel (mooi / niet mooi, handig / niet handig etc.) is welkom.

Je kunt ons (zie onder wie wij zijn) persoonlijk aanschieten op de club, maar ook een mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gevraagd: jouw bericht, foto, filmpje, ...? 

Overigens kun je bij ons ook terecht met al je vragen en suggesties over het Facebook-, Twitter- (@RPCEindhoven), en LinkedIn account van RPC. Via deze sociale media kun je iets leuks of opvallends delen met de club.

Deel jij binnenkort ook jouw bericht, foto, of filmpje met RPC, via Facebook, Twitter, of LinkedIn?

Klik maar eens op de bijbehorende 'buttons' op deze site.

 

Hopelijk kan de nieuwe website op een goede wijze bijdragen aan alles dat RPC zo'n mooie club maakt.

Ik wens iedereen een fijne zomer en een heel mooi nieuw seizoen!

 

Bram van Sambeek

Coördinator Webteam RPC

 

 

Het Webteam RPC bestaat uit:

Bram van Sambeek

Marco Hopmans

Maikel Maasakkers

Bernt Meerbeek

Maurice de Turck

Patrick Verkuilen

Jurgen Feskens