Zaterdag 24 maart: RPC 1 - Blerick 1

Gepubliceerd: 22 maart 2018

De wedstrijd RPC 1 - Blerick 1 wordt aanstaande zaterdag 24 maart gespeeld.

Aanvang wedstrijd: 17.15 uur

Wie komt ons vaandelteam aanmoedigen?

 

Toernooien 2018

Gepubliceerd: 21 maart 2018

De toernooikalender voor 2018 begint al weer vorm te krijgen. Kijk HIER voor de meest actuele info.

 

Paashaas bezoekt RPC

Gepubliceerd: 14 maart 2018

De Paashaas bezoekt RPC op woensdagmiddag 28 maart a.s.

Aanvang 17.00 uur

We starten dan we met een leuk spellencircuit voor alle spelers, leiders en trainers van de volgende elftallen:

JO-5 / JO-6 / JO-7 / J0-8 / JO-9

Uiteraard zullen de 'paaseieren' niet ontbreken.

 

RPC 1 - Marvilde 1: 0 - 2 (0 - 2)

Gepubliceerd: 14 maart 2018

De eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer was tegen Marvilde. Bij Marvilde en RPC samen staan meerdere spelers op het veld die het tenue van beide verengingen hebben gedragen. Dat geeft altijd wat animositeit op het veld, zoals Lucas daags van te voren in het Eindhovens Dagblad al voorspelde, dat een scheidsrechter zou moeten kunnen aanvoelen.

Lees meer...
 

Goeran van den Heuvel gestart

Gepubliceerd: 14 maart 2018

Na het vertrek van Niels Seuntjens bij RPC neemt, na een korte interim periode onder leiding van Marcel vd Weijden, Goeran van den Heuvel met terugwerkende kracht per 1 maart de taak als hoofdtrainer van RPC op zich.

Goeran zou aanvankelijk komend seizoen beginnen maar stapt nu enkele maanden eerder in en maakt nu eerst dit seizoen af alvorens aan het seizoen 2018 – 2019 te beginnen.

Wij wensen hem veel succes en plezier toe in deze uitdaging.

 

Lees de eerste RPC'er van 2018

Gepubliceerd: 26 februari 2018

Er is weer een nieuwe RPC'er uit met deze keer o.a.

  • Aandacht voor de jubilarissen
  • Verslag van het kerstzaalvoetbaltoernooi
  • Update inzake de verhuizing naar de Heihoef

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

RPC 1 - Someren 1: 0 - 1 (0 - 0)

Gepubliceerd: 25 februari 2018

Na een bewogen week stond op zondag de wedstrijd van RPC tegen koploper Someren op het programma. Onder toeziend oog van de scheidende en toekomstige trainer, die broederlijk naast elkaar stonden, speelde RPC onder leiding van interim-coach Marcel vd Weijden een hele goede eerste helft waarin Someren voortdurend onder druk werd gezet. Dat leverde meerderel kansen op, maar geen doelpunten.

Lees meer...
 

RPC en Seuntjens per direct uit elkaar

Gepubliceerd: 22 februari 2018

In zeer goed overleg hebben vv RPC en NIELS SEUNTJENS besloten om per direct de samenwerking te beëindigen. RPC zal zich gaan beraden wie als eindverantwoordelijke trainer/ coach het seizoen gaat afronden. 

RPC wenst Niels heel veel succes bij zijn toekomstige uitdagingen en Niels wenst RPC alle succes toe bij het vervolg van het seizoen.

namens het bestuur

Stephan Smits, secretaris vv RPC.

 

Beerse Boys 1 - RPC 1: 1 - 2 (0 - 1)

Gepubliceerd: 19 februari 2018

Na de povere twee resultaten in de eerste twee wedstrijden van 2018 stond er in de uitwedstrijd tegen de Beerse Boys wel wat druk op RPC. Blijkbaar was dit bij spelers en technische stap ook duidelijk, want RPC kwam redelijk voortvarend uit de startblokken.

De ploeg miste 4 basisspelers door schorsingen, blessures en vakantie), maar speelde toch met passie en druk naar voren en tapte duidelijk uit een ander vaatje dan de voorgaande twee wedstrijden.

Lees meer...
 

Met RPC naar FCE

Gepubliceerd: 15 februari 2018

 
 
 

28e RPC Miniveldtoernooi

Gepubliceerd: 15 februari 2018

Beste RPC vrienden,

Na jaren van daverend succes vindt op zaterdag 16 juni a.s. de 28e editie van het RPC Miniveldtoernooi plaats! Let op; het is voor het eerst niet op 1e Pinksterdag!

Overdag wordt er een toernooi gespeeld waarbij teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen. Vervolgens zal er voor alle deelnemers een maaltijd worden geserveerd, waarna de feestavond met artiest en dj volgt.

Lees meer...
 

Info RPC jeugdweekend

Gepubliceerd: 07 februari 2018

De zomer lijkt nog ver maar wij zijn er al volop mee bezig! Want ook dit jaar organiseren we weer het leukste voetbalfeest van het jaar: het RPC Jeugdweekend.

In het weekend van 1 t/m 3 juni gaan we met de jongste RPC'ers weer een weekend voetballen en feest vieren bij 't Uilenest in Geldrop. Daarmee sluiten we het seizoen af.

Zet die datum nú in je agenda. De inschrijfformulieren delen we binnenkort uit. Houd ook de site in de gaten voor de laatste info. Wij hebben er al heel veel zin in. Jullie hopelijk ook.

 

RPC 1 - NWC 1: 0 - 1 (0 - 1)

Gepubliceerd: 05 februari 2018

Hekkensluiter NWC pakte zijn tweede overwinning van het seizoen en dat gebeurde net als de eerste zege tegen RPC. RPC begon nog wel vrij aardig aan de wedstrijd met 6 corners in de eerste 10 minuten, maar daarna zakte het spelpeil bedenkelijk ver weg. Beide ploegen konden weinig potten meer breken en het waren zelfs de gasten uit Asten die vlak voor de rust een paar keer gevaarlijk werden met enkele counters. Menno Janssen profiteerde in de 43e minuut namens NWC van de wanorde in de groen – witte verdediging en scoorde de 0 – 1.

Lees meer...
 

Wilhelmina Boys 1 - RPC 1: 2 - 2 (0 - 2)

Gepubliceerd: 29 januari 2018

De eerste wedstrijd van 2018, de eerste na het wintereces, was voor RPC een uitwedstrijd bij de Wilhelmina Boys in Best. Op een sfeervol sportpark miste beide ploegen enkele spelers, maar de 22 die op het veld stonden hadden er wel degelijk zin in om er een mooie pot van te maken. Vooral de groen – witte gasten begonnen enthousiast, want al na 3 minuten kon de vrijstaande Sean Gilbert beheerst (na een lange periode van afwezigheid) de 0 -1 binnen schieten.

Lees meer...
 

Goeran van den Heuvel trainer RPC1

Gepubliceerd: 28 januari 2018

Na enkele hele goede en positieve gesprekken hebben RPC en Goeran van den Heuvel een akkoord bereikt over een dienstverband als hoofdtrainer met ingang van het seizoen 2018 – 2019.

Lees meer...
 

De RPC'er van december

Gepubliceerd: 24 december 2017

Er is weer een nieuwe RPC'er uit met deze keer o.a.

  • Het Jaaroverzicht 2017
  • 3 kampioenen
  • Schema Kerstzaalvoetbaltoernooi
  • Walking Football

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

Hoofdtrainer vertrekt einde seizoen

Gepubliceerd: 19 december 2017

Aan het einde van het seizoen 2017 – 2018 gaan RPC en Niels Seuntjens in goed overleg uit elkaar, ondanks de goede en doelpuntrijke resultaten in de eerste seizoenshelft. Niels gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging in zijn trainerscarrière en RPC gaat opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer. We gaan de tweede seizoenshelft gewoon met elkaar door in de hoop dat die sportief net zo goed zal zijn als de eerste seizoenshelft. We bedanken Niels voor de prettige samenwerking en wensen hem in het vervolg van zijn carrière veel succes toe.

 

RPC 1 - Rood Wit 1: 0 - 4 (0 - 4)

Gepubliceerd: 18 december 2017

RPC werd in de laatste wedstrijd voor de winterstop ongenadig van het veld gespeeld door een goed spelend Rood Wit Veldhoven. Als excuus kan worden aangedragen dat er door blessures en andere redenen veel spelers ontbraken bij RPC en dat dit gat vooral werd opgevuld met spelers uit de A1 en de B1, maar dit doet ook wel wat onrecht aan het goede spel dat de gasten in de eerste 45 minuten op de grasmat legden.

Lees meer...
 

Inhoud teamtassen controleren

Gepubliceerd: 12 december 2017

Bericht voor alle leiders:

Zouden jullie allemaal even de aantallen shirts en broeken in de elftaltassen na willen tellen. Wij kunnen ons voorstellen dat, in de overvolle kleedkamers, er wel eens iets in de verkeerde tas verdwijnt.

Indien je teveel of te weinig shirts en/of broekjes hebt dan graag even contact met ons opnemen.

Maria en Elly (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

RPC 1 - sc Irene 1: 5 - 1 (1 - 1)

Gepubliceerd: 06 december 2017

SC Irene begon fel aan de wedswtrijd en kwam binnen een kwartier met 0 – 1 voor door een goal van Gijs vd Bogaerd. Langzaam aan kwam RPC beter in de wedstrijd en scoorde Rik Strijbosch de gelijkmaker voor RPC tegen en zette de 1 – 1 ruststand op het scorebord. Na de rust kwam RPC ontketend uit de kleedkamer en in een kort tijdbestek scoorden de gastheren er vrolijk op los. Eerst zette Tijn van Vlerken de stand op 2 - 1, waarna wederom Rik Strijbosch de 3 – 1 aantekende.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 11