RPC - RKVVO: 1 - 0 (1 - 0)

Gepubliceerd: 13 mei 2018

Waar al menig wedstrijd onder een lekker zonnetje was gespeeld trad RPC nu in heel druilerig weer aan tegen RKVVO uit Oerle. Wederom een wedstrijd om des keizers baard, aangezien beide ploegen niet meer kunnen promoveren of degraderen. Je zou dan verwachten dat beide ploegen vrijuit kunnen spelen en er een spektakelstuk van maken, maar die vlieger ging hooguit het eerste kwartier op toen beide ploegen de aanval zochten.

 

Lees meer...
 

Kampioen? Meld het de redactie!

Gepubliceerd: 13 mei 2018

De komende weken kunnen weer meerdere RPC – teams mogelijk kampioen worden. Door de nieuwe indeling op de site is het voor de redactie van het clubblad erg moeilijk geworden om bij te houden welke teams wanneer kampioen kunnen worden. Vandaar het verzoek aan spelers, leiders, trainers en ouders om ons te helpen door zoveel mogelijk kampioensverslagen, bekerfinales e.d. op te sturen inclusief mooie foto’s. Op die manier krijgt elke kampioen de aandacht die het verdient en is het ook echt een clubblad voor – en door ons allemaal. Verslagen en foto’s kunnen worden opgestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een nieuwe RPC'er

Gepubliceerd: 08 mei 2018

Ook al zijn we al flink op weg richting het einde van het seizoen, toch weer een nieuwe RPC'er met deze keer o.a.

  • Aandacht voor de goede en slechte tijden van het G-team
  • Update inzake de verhuizing naar de Heihoef
  • De nieuwe lichting pupillenscheidsrechters
  • Het wel en wee van het vaandelteam

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

Vrijwilligersborrel

Gepubliceerd: 08 mei 2018

 
 

EFC - RPC: 1 - 0 (1 - 0)

Gepubliceerd: 07 mei 2018

RPC mocht op een hele zonnige 6 mei op bezoek gaan bij koploper EFC, dat werd dus de 3e uitwedstrijd op rij. Voor EFC stond er uiteraard nog de consolidering van de koppositie op het spel en RPC hoeft zich weinig zorgen meer te maken over een hogere of lagere klassering. Zeker niet toen duidelijk werd dat door blessures (Joris vd Steen, Bart Ackermans en Kirubel Solomon) en schorsingen (Tijn van Vlerken en Rick Wijnen) 5 basisspelers ontbraken. Toch bracht trainer Goeran vd Heuvel nog een heel aardig team op de been dat in de eerste 10 – 15 minuten brutaal het beste van het spel had.

Dat leverde RPC twee grote kansen op die helaas niet benut werden. De eerste de beste behoorlijke kans aan Eerselse zijde werd door Max van Limpt wel verzilverd, waardoor EFC wat fortuinlijk met een 1 – 0 stand de rust in ging. Na de rust was er een herhaling van zetten, toen RPC weer brutaal het initiatief nam en een poosje weer de bovenliggende partij was.

Lees meer...
 

Sparta'18 - RPC: 2 - 1 (1 - 0)

Gepubliceerd: 29 april 2018

Voor de tweede week op rij reisde RPC af naar een Limburgse uitwedstrijd en net als vorige week tegen sc Irene was bij deze wedstrijd niet echt meer van belang. Beide ploegen achtten zich wel veilig voor degradatie en beide ploegen maken naar boven toe ook weinig aanspraak op meer. Slechts de spreekwoordelijke eer stond tegen aanstaande de eeuweling op het spel.

Dat was voor rust onder een heerlijk zonnetje ook goed te merken. RPC was in de eerste 20 minuten voetballend de bovenliggende partij, zonder tot echt grote kansen te komen. De eerste de beste echte uitval van de gastheren was echter wel gevaarlijk, aangezien ze in één aanval twee maal de lat raakten.

Lees meer...
 

NIX 18

Gepubliceerd: 27 april 2018

ONDER DE 18 JAAR WORDT ER GEEN ALCOHOL GESCHONKEN IN DE KANTINE:

De wet, waarin staat dat het verboden is om alcohol te schenken aan personen onder de 18 jaar, is al een paar jaar geleden gewijzigd. Tot nu toe was deze wetgeving al leidend, ook in de RPC – kantine. Recent zijn er echter een aantal amateur voetbalverenigingen in de regio gecontroleerd en daar bleek dat er wel eens een oogje werd toegeknepen. Deze controles hebben tot nu toe al tot sancties of berispingen geleid.

Wat wel duidelijk is, is het feit dat het bestuur de barmedewerkers duidelijk heeft aangegeven deze wetgeving te volgen en geen alcohol te schenken onder de 18 jaar.

 

Irene - RPC: 0 - 0 (0 - 0)

Gepubliceerd: 22 april 2018

Onder een stralende zon speelden sc Irene en RPC een wedstrijd om des keizers baard. Voor rust raakte sc Irene 1X met een verdwaald schot de lat boven de RPC doelman, maar echte kansen waren aan beide zijden schaars. Na de rust was RPC aanvankelijk sterker, maar ook nu bleven grote kansen uit. Zelfs toen sc Irene in de 75e minuut met 10 man verder moesten.

Een doelpuntloos gelijkspel leverde beide ploegen een schamel puntje op.

Lees meer...
 

Info RPC jeugdweekend

Gepubliceerd: 18 april 2018

De zomer lijkt nog ver maar wij zijn er al volop mee bezig! Want ook dit jaar organiseren we weer het leukste voetbalfeest van het jaar: het RPC Jeugdweekend.

In het weekend van 1 t/m 3 juni gaan we met de jongste RPC'ers weer een weekend voetballen en feest vieren bij 't Uilenest in Geldrop. Daarmee sluiten we het seizoen af.

Zet die datum nú in je agenda. De inschrijfformulieren delen we binnenkort uit. Houd ook de site in de gaten voor de laatste info. Wij hebben er al heel veel zin in. Jullie hopelijk ook.

 

28e RPC Miniveldtoernooi

Gepubliceerd: 18 april 2018

Beste RPC vrienden,

Na jaren van daverend succes vindt op zaterdag 16 juni a.s. de 28e editie van het RPC Miniveldtoernooi plaats! Let op; het is voor het eerst niet op 1e Pinksterdag!

Overdag wordt er een toernooi gespeeld waarbij teams van zes spelers het tegen elkaar opnemen. Vervolgens zal er voor alle deelnemers een maaltijd worden geserveerd, waarna de feestavond met artiest en dj volgt.

Lees meer...
 

RPC - Wilhelmina Boys: 4 - 0 (1 - 0)

Gepubliceerd: 17 april 2018

Op de dag dat PSV zijn 24e titel pakte in een rechtstreeks duel tegen Ajax, speelden RPC en Wilhemina Boys hun wedstrijd, in goed overleg, anderhalf uur vroeger zodat iedereen toch nog op tijd kon genieten van de topper aan de Fredericklaan. De eerste twintig minuten golfde het spel wat gezapig heen en weer zonder echte hoogtepunten, maar bij de eerste de beste echt scherpe uitval kwam RPC via Alex van Hout op een 1 – 0 voorsprong.

Lees meer...
 

rksv Heeze - RPC: 1 - 1 (1 - 1)

Gepubliceerd: 09 april 2018

Na de zware uitwedstrijd tegen FC Eindhoven wachtte op deze zeer zonnige zondagmiddag nog een hele lastige uitwedstrijd tegen rksv Heeze. Heeze was de virtuele leider van de competitie (als ze een inhaalwedstrijd zouden winnen waren ze koploper), maar RPC toonde weinig ontzag voor de indrukwekkende opmars van de rood – groenen in 2018.

Lees meer...
 

Lees de tweede RPC'er van 2018

Gepubliceerd: 07 april 2018

Er is weer een nieuwe RPC'er uit met deze keer o.a.

  • Aandacht voor trainerswissel bij RPC1
  • RPC in de line-up bij FC Eindhoven
  • Diverse wedstrijdverslagen

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

FC Eindhoven - RPC: 1 - 0 (0 - 0)

Gepubliceerd: 02 april 2018

Net als de heenwedstrijd werd de wedstrijd gespeeld onder leiding van een neutraal arbitraal trio. Dat is blijkbaar een standaard procedure als twee teams van hetzelfde sportpark tegen elkaar spelen en officieel valt zowel sportpark “De Wijde Blik” van FC Eindhoven aan de Velddoornweg als het sportpark van RPC aan de Aalsterweg onder de noemer Genneperparken. Vooraf stonden beide ploegen in punten gelijk en dat was het eerste half uur te merken. RPC speelde heel compact en ontregelde het blauw – witte spel aanzienlijk. Niet dat dit heel moeilijk was, want ook FC Eindhoven had voorzichtigheid hoog in het vaandel staan.

Lees meer...
 

RPC 1 - sv Blerick 1: 2 - 0 (2 - 0)

Gepubliceerd: 25 maart 2018

In verband met de Venloop 2018 (en hardloop evenement vergelijkbaar met de marathon van Eindhoven), was op verzoek van hekkensluiter sv Blerick de wedstrijd verplaatst naar zaterdagavond. Met wat mailen en bellen over en weer kon de wedstrijd toch op het hoofdveld gespeeld worden en was deze net afgelopen voor het echt donker werd.

Lees meer...
 

Toernooien 2018

Gepubliceerd: 21 maart 2018

De toernooikalender voor 2018 begint al weer vorm te krijgen. Kijk HIER voor de meest actuele info.

 

RPC 1 - Marvilde 1: 0 - 2 (0 - 2)

Gepubliceerd: 14 maart 2018

De eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer was tegen Marvilde. Bij Marvilde en RPC samen staan meerdere spelers op het veld die het tenue van beide verengingen hebben gedragen. Dat geeft altijd wat animositeit op het veld, zoals Lucas daags van te voren in het Eindhovens Dagblad al voorspelde, dat een scheidsrechter zou moeten kunnen aanvoelen.

Lees meer...
 

Goeran van den Heuvel gestart

Gepubliceerd: 14 maart 2018

Na het vertrek van Niels Seuntjens bij RPC neemt, na een korte interim periode onder leiding van Marcel vd Weijden, Goeran van den Heuvel met terugwerkende kracht per 1 maart de taak als hoofdtrainer van RPC op zich.

Goeran zou aanvankelijk komend seizoen beginnen maar stapt nu enkele maanden eerder in en maakt nu eerst dit seizoen af alvorens aan het seizoen 2018 – 2019 te beginnen.

Wij wensen hem veel succes en plezier toe in deze uitdaging.

 

Lees de eerste RPC'er van 2018

Gepubliceerd: 26 februari 2018

Er is weer een nieuwe RPC'er uit met deze keer o.a.

  • Aandacht voor de jubilarissen
  • Verslag van het kerstzaalvoetbaltoernooi
  • Update inzake de verhuizing naar de Heihoef

Klik HIER voor de variant (flash) waar je doorheen kunt bladeren. Er is natuurlijk ook weer een PDF versie.

 
 
 

RPC 1 - Someren 1: 0 - 1 (0 - 0)

Gepubliceerd: 25 februari 2018

Na een bewogen week stond op zondag de wedstrijd van RPC tegen koploper Someren op het programma. Onder toeziend oog van de scheidende en toekomstige trainer, die broederlijk naast elkaar stonden, speelde RPC onder leiding van interim-coach Marcel vd Weijden een hele goede eerste helft waarin Someren voortdurend onder druk werd gezet. Dat leverde meerderel kansen op, maar geen doelpunten.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 11